ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ο υγιής σκύλος είναι και χαρούμενος. Γι’ αυτό, η αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι ο σκύλος σας λαμβάνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται μέσα από γεύσεις και υφές που απολαμβάνει.

Τι πρέπει να ταΐζω τον σκύλο μου;
Διατήρηση υγιούς βάρους
Οδηγίες διατροφής
Άλλες πληροφορίες

Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®

Κάθε σκύλος αξίζει κορυφαία διατροφή και ένα ζεστό σπίτι.

Τα προϊόντα μας

Πλήρης ξηρή τροφή Pedigree®

100% πλήρης και επιστημονικά σχεδιασμένη τροφή με τη βοήθεια κτηνιάτρων και διατροφολόγων του Waltham™ Centre for Pet Nutrition. Ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού, το υγιές δέρμα & τρίχωμα, την καλή πέψη, ενώ βοηθά και στον καθαρισμό των δοντιών του σκύλου σας.

Πλήρης υγρή τροφή Pedigree®

100% πλήρης και εμπλουτισμένη με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που ενισχύουν την υγεία του σκύλου σας. Η υγρή τροφή προσφέρει στον σκύλο σας ένα απολαυστικό γεύμα με 4 φορές λιγότερες θερμίδες ανά γραμμάριο σε σχέση με την ξηρή τροφή. Διατίθεται σε κονσέρβες, δισκάκια και φακελάκια.

Λιχουδιές οδοντικής φροντίδας

Δυστυχώς, 4 στους 5 σκύλους άνω των 3 ετών πάσχουν από κάποια μορφή ουλίτιδας. Αυτό οφείλεται στον σχηματισμό πλάκας και πέτρας στη γραμμή των ούλων, που μπορεί να περιοριστεί με την εφαρμογή μιας αποτελεσματικής ρουτίνας στοματικής φροντίδας.

Το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών του σκύλου σας είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να το εφαρμόσετε, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως η καθημερινή χρήση Pedigree® Dentastix® μειώνει τον σχηματισμό της πέτρας έως 80%, καθαρίζει τα δυσπρόσιτα δόντια και ενισχύει την υγεία των ούλων.

Λιχουδιές επιβράβευσης & απασχόλησης

Τα σνακ αποτελούν έναν ευχάριστο τρόπο να δεθείτε με τον σκύλο σας, να τον εκπαιδεύσετε και γενικότερα να φροντίσετε τη συναισθηματική ευεξία του.

Τα σνακ της Pedigree® σάς βοηθούν να το πετύχετε με υπευθυνότητα, ενώ έχουν σχεδιαστεί για διάφορες περιστάσεις που πιθανόν να θέλετε να επιβραβεύσετε τον σκύλο σας. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι μόνο το 10% των ημερήσιων θερμίδων του σκύλου σας θα πρέπει να προέρχεται από σνακ και τροφές που δεν είναι 100% πλήρεις.

Copyright © Mars 2020 Pedigree®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates