Τι πρέπει να ταΐζω τον σκύλο μου;

Ο συνδυασμός υγρής και ξηρής τροφής, παράλληλα με την κατανάλωση λιχουδιών οδοντικής φροντίδας & επιβράβευσης, παρέχει το μεγαλύτερο εύρος ωφελειών για την υγεία του σκύλου σας.

Υγρή τροφή (κονσέρβες, δισκάκια, φακελάκια)

Οι σκύλοι λατρεύουν την υγρή τροφή, η οποία επιπλέον ωφελεί και την υγεία τους.

Η υγρή τροφή Pedigree® είναι 100% πλήρης και διατίθεται σε κονσέρβες, δισκάκια και φακελάκια. Περιέχει ~4 φορές λιγότερες θερμίδες ανά γραμμάριο σε σχέση με τη μέση ξηρή τροφή και έτσι συμβάλλει στη διατήρηση του υγιούς βάρους του σκύλου σας, περιορίζοντας την υπερβολική πρόσληψη θερμίδων. Περιέχει περισσότερη υγρασία από την ξηρή τροφή, συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος. Η υγρή τροφή πλησιάζει περισσότερο την τροφή που θα επέλεγαν οι σκύλοι στη φύση.

Ξηρή τροφή

Η ξηρή τροφή αποτελεί τη βάση της διατροφής των σκύλων σήμερα.

Η ξηρή τροφή Pedigree® Vital Protection είναι 100% πλήρης και έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να συμβάλλει στην προστασία της στοματικής υγείας, του δέρματος & του τριχώματος, του πεπτικού και του ανοσοποιητικού συστήματος του σκύλου σας ̶- δηλαδή των 4 πιο συχνών προβλημάτων υγείας που συναντούν οι κτηνίατροι στους σκύλους σήμερα. Φτιάχνεται χωρίς τεχνητές αρωματικές ουσίες, χρωστικές ή σάκχαρα. Περιέχει φυτικές ίνες για καλή υγεία του πεπτικού συστήματος, ενώ οι κροκέτες προσφέρουν τριβή στα δόντια του σκύλου σας για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγείας.

Λιχουδιές οδοντικής φροντίδας

Δυστυχώς, 4 στους 5 σκύλους άνω των 3 ετών πάσχουν από κάποια μορφή ουλίτιδας. Αυτό οφείλεται στον σχηματισμό πλάκας και πέτρας στη γραμμή των ούλων που μπορεί να περιοριστεί με την εφαρμογή μιας αποτελεσματικής ρουτίνας στοματικής φροντίδας.

Το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών του σκύλου σας είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να το εφαρμόσετε, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως η καθημερινή χρήση Pedigree® Dentastix® μειώνει τον σχηματισμό της πέτρας έως 80%, καθαρίζει τα δυσπρόσιτα δόντια και ενισχύει την υγεία των ούλων.

Λιχουδιές επιβράβευσης & απασχόλησης

Τα σνακ αποτελούν έναν ευχάριστο τρόπο να δεθείτε με τον σκύλο σας, να τον εκπαιδεύσετε και γενικότερα να φροντίσετε τη συναισθηματική ευεξία του.

Τα σνακ της Pedigree® σας βοηθούν να το πετύχετε με υπευθυνότητα, ενώ έχουν σχεδιαστεί για διάφορες περιστάσεις που πιθανόν να θέλετε να επιβραβεύσετε τον σκύλο σας. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι μόνο το 10% των ημερήσιων θερμίδων του σκύλου σας θα πρέπει να προέρχεται από σνακ και τροφές που δεν είναι 100% πλήρεις.

PEDIGREE® Πλήρης Ξηρή Τροφή με Μοσχάρι & Λαχανικά

100% πλήρης και επιστημονικά σχεδιασμένη με το Waltham Centre for Pet Nutrition. Ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού, το υγιές δέρμα & τρίχωμα, την καλή πέψη και τον καθαρισμό των δοντιών του σκύλου σας.

PEDIGREE® Πλήρης Ξηρή Τροφή με Μοσχάρι & Λαχανικά
Pedigree® Feeling Happy Pedigree® Feeling Happy
Copyright © Mars 2020 Pedigree®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates