Τα προϊόντα μας

Δείτε τα προϊόντα μας

Η υπόσχεσή μας

Η υπόσχεσή μας προς εσάς

Στοιχεία για τις τροφές μας

Μάθετε τι περιέχουν οι τροφές μας

Πλήρης ξηρή τροφή Pedigree®:

100% πλήρης και επιστημονικά σχεδιασμένη τροφή με τη βοήθεια κτηνιάτρων και διατροφολόγων του Waltham™ Centre for Pet Nutrition. Ενισχύει τη φυσική άμυνα του οργανισμού, το υγιές δέρμα & τρίχωμα, την καλή πέψη, ενώ βοηθά και στον καθαρισμό των δοντιών του σκύλου σας.

Πλήρης υγρή τροφή Pedigree®:

Η υγρή τροφή Pedigree® είναι 100% πλήρης και ισορροπημένη. Η υγρή τροφή μας περιέχει περίπου τέσσερις φορές λιγότερες θερμίδες ανά γραμμάριο σε σχέση με τη μέση ξηρή τροφή.

Στοματική φροντίδα Pedigree®:

4 στους 5 σκύλους άνω της ηλικίας των 3 ετών πάσχουν από ουλίτιδα, γι’ αυτό ο σκύλος σας χρειάζεται τακτικό πρόγραμμα οδοντικής φροντίδας. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η καθημερινή χρήση Pedigree® Dentastix® μειώνει τον σχηματισμό της πέτρας έως 80%, καθαρίζει τα δυσπρόσιτα δόντια και ενισχύει την υγεία των ούλων, χάρη στον συνδυασμό της ειδικής υφής και των δραστικών συστατικών του.

Λιχουδιές Pedigree®:

Υγιεινές λιχουδιές και σνακ για χαρούμενους σκύλους. Είτε πρόκειται για εκπαίδευση, επιβράβευση ή απλό παιχνίδι, τα προϊόντα της Pedigree® είναι ο νόστιμος και υπεύθυνος τρόπος να δεθείτε με τον σκύλο σας και να φροντίσετε την ευεξία του.

Copyright © Mars 2020 Pedigree®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates