ΜΑΣ img

ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Πιστεύουμε πως όλοι οι σκύλοι πρέπει να τρέφονται με υψηλής ποιότητας θρεπτικές τροφές που αγαπούν. Εργαζόμαστε σκληρά για να αναπτύξουμε προϊόντα που θα βοηθήσουν τον σκύλο σας να παραμείνει χαρούμενος και υγιής.

1 Επιστήμη

WALTHAM™ Centre for Pet Nutrition: Πρόκειται για το παγκόσμιο επιστημονικό κέντρο διατροφής των κατοικίδιων, στο οποίο ειδικοί διατροφολόγοι και κτηνίατροι, σε συνεργασία με τα κατοικίδια στο WALTHAM , πραγματοποιούν θεμελιώδη έρευνα με επίκεντρο τα κατοικίδια. Οι μελέτες που γίνονται στο WALTHAM™ στηρίζουν το Pedigree®, επιτυγχάνoντας επιστημονικές καινοτομίες στη διατροφή, την υγεία, την ευεξία και τη συμπεριφορά των κατοικίδιων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.waltham.com (opens in new window)

Διατροφή

Όλες οι πλήρεις κύριες τροφές Pedigree®, ξηρές και υγρές, είναι 100% πλήρεις και ισορροπημένες διατροφικά.

«Για να είναι πλήρεις και ισορροπημένες, οι τροφές για κατοικίδια πρέπει να περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το ζώο για το οποίο έχουν σχεδιαστεί, και μάλιστα στις σωστές ποσότητες ανάλογα με το στάδιο ζωής του κατοικίδιου» – WALTHAM Centre for Pet Nutrition

Οι ξηρές και υγρές τροφές μας είναι επιστημονικά σχεδιασμένες να προσφέρουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας, ενώ επιπρόσθετα περιέχουν συστατικά που ενισχύουν τα παρακάτω:

 

  • Στοματική υγεία και υγιή οστά: οι συνταγές μας περιέχουν το ιδανικό επίπεδο ασβεστίου και φωσφόρου για να ενισχύουν την υγεία των οστών, ενώ το πρόσθετο δραστικό συστατικό που περιέχει η ξηρή τροφή μας συμβάλλει στην πρόληψη σχηματισμού πέτρας.
  • Πέψη: οι συνταγές μας περιέχουν φυσικές φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην υγιή πέψη, καθώς και υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη που είναι ελαφριά για το στομάχι του σκύλου σας.
  • Δέρμα & τρίχωμα: οι συνταγές μας είναι ειδικά σχεδιασμένες με έλαια όπως το ηλιέλαιο, που συμβάλλουν στη θρέψη του δέρματος και του τριχώματος του σκύλου σας.
  • Ανοσοποιητικό σύστημα: οι συνταγές μας περιλαμβάνουν βιταμίνη Ε, αντιοξειδωτική ουσία, και μεταλλικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

 

Η υγρή τροφή Pedigree® είναι 100% πλήρης και ισορροπημένη, και διατίθεται σε κονσέρβες, δισκάκια και φακελάκια. Μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά η υγρή τροφή μας περιέχει περίπου τέσσερις φορές λιγότερες θερμίδες ανά γραμμάριο σε σχέση με τη μέση ξηρή τροφή. Έτσι, συμβάλλει στη διατήρηση του υγιούς βάρους του σκύλου σας, καθώς εμποδίζει την υπερβολική σίτιση. Επίσης, περιέχει περισσότερη υγρασία από την ξηρή τροφή, με αποτέλεσμα να συμβάλλει στην υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Μάθετε περισσότερα

Η ξηρή τροφή Pedigree® είναι 100% πλήρης και ισορροπημένη. Έχει σχεδιαστεί επιστημονικά για να συμβάλλει στην προστασία της υγείας, του στόματος του δέρματος και του τριχώματος, του πεπτικού και του ανοσοποιητικού συστήματος του σκύλου σας ̶ δηλαδή των 4 πιο συχνών προβλημάτων υγείας που συναντούν οι κτηνίατροι στους σκύλους σήμερα. Παρασκευάζεται χωρίς τεχνητές αρωματικές ουσίες, περιέχει φυτικές ίνες για καλή υγεία του πεπτικού συστήματος, ενώ οι κροκέτες βοηθούν στη διατήρηση της καλής στοματικής υγείας.Μάθετε περισσότερα

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως η καθημερινή χρήση Pedigree® Dentastix® μειώνει τον σχηματισμό της πέτρας έως 80%, καθαρίζει τα δυσπρόσιτα δόντια και ενισχύει την υγεία των ούλων.Μάθετε περισσότερα

Εγκεκριμένοι προμηθευτές

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας προέρχονται από εγκεκριμένους προμηθευτές.

Υψηλότατα εργοστασιακά πρότυπα

Τα εργοστάσιά μας ελέγχονται από ανεξάρτητο φορέα σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα που εφαρμόζονται για την παραγωγή τροφίμων για ανθρώπους.

Αποκλειστικά από εμάς

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ποιότητα της τροφής για σκύλους που παράγουμε, γι’ αυτό και την παράγουμε αποκλειστικά για εμάς, χωρίς να προμηθεύουμε καμία άλλη εταιρεία.

img-space