Ενίσχυση του ανοσοποιητικού μέσω της διατροφής

Οι ερευνητές στο WALTHAM, Centre for Pet Nutrition έχουν κάνει σημαντικές ανακαλύψεις σχετικά με τον τρόπο που συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά μπορούν να ενισχύσουν την ανοσία του σκύλου σε προβλήματα υγείας και σωματικά προβλήματα. 

Πρόσθετη προστασία για κουτάβια και σκύλους μεγαλύτερης ηλικίας

Σύμφωνα με την έρευνα του WALTHAM,tau;α κουτάβια έχουν πιο ισχυρό και υγιές ανοσοποιητικό σύστημα εάν τρέφονται με πρόσθετα αντιοξειδωτικά. Τα αντιοξειδωτικά ωφελούν επίσης τους σκύλους μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς βοηθούν στην προστασία από ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία. Έτσι, οι τροφές μας για κουτάβια και ηλικιωμένους σκύλους έχουν πλέον υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών, για να παρέχουν προστασία την περίοδο που οι σκύλοι τη χρειάζονται περισσότερο. 

Μειωμένος κίνδυνος για προβλήματα στους νεφρούς

Τα προβλήματα στους νεφρούς είναι συνήθη στους πιο ηλικιωμένους σκύλους. Οι ερευνητές του κέντρου WALTHAMδιαπίστωσαν ότι ο έλεγχος του επιπέδου του φωσφόρου στη δίαιτα μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο προβλημάτων στους νεφρούς. Με βάση αυτό, σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας για ηλικιωμένους σκύλους. 

Λιγότερα προβλήματα οδοντικής υγείας

Η εργασία μας στο WALTHAMέχει οδηγήσει επίσης στην ανάπτυξη μιας σειράς προϊόντων σχεδιασμένων να συμβάλλουν στην πρόληψη των προβλημάτων οδοντικής υγείας των σκύλων, όπως το Pedigree® Dentastix®. Η καθημερινή κατανάλωση Dentastix® είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει τον σχηματισμό της πέτρας στα δόντια έως και 80%.

Pedigree® Feeling Happy Pedigree® Feeling Happy
Copyright © Mars 2020 Pedigree®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates