Πώς να ταΐσετε τον σκύλο ή το κουτάβι σας

Για να παραμείνει υγιής, ο σκύλος σας πρέπει να τρέφεται με πλήρη και ισορροπημένη τροφή, η οποία να είναι σχεδιασμένη για το στάδιο και τον τρόπο ζωής του, προκειμένου να περιέχει τη σωστή αναλογία πρωτεΐνης, λίπους, υδατανθράκων, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Κάθε θρεπτικό συστατικό πρέπει να είναι σε ισορροπία με την ενέργεια που περιέχει η δίαιτα, καθώς και με κάθε άλλο θρεπτικό συστατικό.

Οι σωστές θερμίδες εξαρτώνται από το μέγεθος, τη φυλή και το επίπεδο άσκησης του σκύλου σας. Το στάδιο ζωής έχει επίσης μεγάλη σημασία: τα κουτάβια, οι ενήλικοι σκύλοι, οι ηλικιωμένοι σκύλοι, οι εγκυμονούσες και οι σκύλες που θηλάζουν έχουν διαφορετικές ανάγκες σε ενέργεια.

Σπιτικό ή συσκευασμένο;

Ο σχεδιασμός μιας ισορροπημένης δίαιτας για τον σκύλο σας στο σπίτι απαιτεί πολύ χρόνο, προσπάθεια και κατανόηση. Είναι δύσκολο να το πετύχει κανείς, ενώ ενδέχεται να επηρεάσει την υγεία του σκύλου σας.

Οι διάφορες μάρκες συσκευασμένων τροφών για σκύλους που πωλούνται στα καταστήματα έχουν προκύψει μετά από δεκαετίες επιστήμης και τεχνογνωσίας. Η σημερινή σειρά της Pedigree® είναι αποτέλεσμα 50 χρόνων έρευνας.

Έτσι, έχετε εγγυημένη σταθερή ποιότητα, είτε πρόκειται για πλήρη ή συμπληρωματική τροφή, ξηρή ή υγρή. Με απλά λόγια, μια πλήρης δίαιτα με προϊόντα όπως τα Pedigree® είναι ο ευκολότερος τρόπος για να είστε βέβαιοι ότι ο σκύλος σας λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται σε ημερήσια βάση. 

Pedigree® Feeling Happy Pedigree® Feeling Happy
Copyright © Mars 2020 Pedigree®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates